Betalen

Let op! Voor Belgische bedrijven en ondernemingen kunnen wij via deze webshop geen intracommunautaire levering toepassen (btw verlegd, o% btw factuur).


Eiwitten.com biedt 6 mogelijkheden tot betalen:

  • iDEAL (vertrouwd via uw eigen bank)
  • Overboeking (betaling per bank overschrijving)
  • PayPal (vertrouwd via uw eigen Paypal account)
  • Visa/Maestro/Mastercard (veilig betalen met aankoop verzekering)
  • Bancontact (vertrouwd via uw eigen bank, bestellingen vanuit België)
√ https:// verbinding! Bij Eiwitten.com winkelt u 100% veilig dankzij ons SSL certificaat!


iDEAL
 is één veiligste en snelste methode om te betalen. Nadat u uw producten heeft besteld en heeft gekozen om de betaling via iDeal te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Wij gaan direct over tot leveren om de levertijden zo kort mogelijk te houden voor je.

Bancontact is ook één van de veiligste en snelste methode om te betalen. Nadat je jouw producten hebt besteld en hebt gekozen om de betaling via Mister Cash te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Deze betaalmethode is vooral zeer geschikt voor klanten uit België.

PayPal, veilig betalen via jouw eigen vertrouwde PayPal betalingsaccount

Visa/Maestro/Mastercard, veilig betalen met aankoop verzekering via de creditcard maatschappij.

Overboeking is mogelijk indien je hiervoor kiest, LET OP! levertijd 1 – 2 werkdagen! Het leveren van de goederen gaat niet zo snel als de methode ideal betalingen, vanwege de verwerking van de betalingen door uw bank. Indien je kiest voor vooruitbetaling dan maak je het bekendgemaakte bedrag aan ons over. Zodra wij akkoord hebben dat de betaling ontvangen is, gaan wij direct over tot leveren van de door u bestelde producten.

Winkelwagen
Scroll naar boven